Skip to main content

Video


Bij Claudpress kan je terecht voor videoproductie op maat voor diverse communicatiedoelen. Social media video, vacature video, bedrijfsvideo, testimonial video, publireportage en persvideo.

Publireportage Bébélux Babyspa & Wellness

Babywellness blijkt een echte hype te zijn. Claudpress maakte deze publireportage voor Magali Stevens van Bébélux. Ontdek hier hoe zo’n babyfloat-sessie in elkaar zit!

Wij hadden het genoegen een reportage te maken met Claudpress. Alles is vlot verlopen en het was een heel fijne namiddag! Dankzij deze reportage kunnen wij jullie een duidelijk beeld geven van wat je bij Bébélux kan doen, wie we zijn en hoe de zaak eruit ziet. Dankjewel aan Francis van Claudpress voor het maken hiervan en mij meteen op mijn gemak te stellen!

Publireportage Begeuren

Anne Guffens is geurexpert en de drijvende kracht achter Begeuren®. Als kind raakte ze begeesterd door alles wat met geur te maken heeft. Ze ontwikkelde niet alleen een sterk gevoel voor geur, maar ook een goede neus voor zaken. Anne liet deze publireportage maken door Claudpress voor de Wereldexpo in Dubai 2021. De volledige reportage laat zien hoe Begeuren® te werk gaat in de retailsector, de zorgsector en op kantoren.

Sfeerreportage Bar Chapel

Bar Chapel is een oude kapel met een volkse binnentuin midden in Borgerhout. Voor de heropening van de horeca op 8 mei 2021 maakte Claudpress een sfeerreportage voor uitbaatster Sanne Van Riel. De video haalde meer dan 2.500 views op Instagram en zo’n 1.300 views op de Facebookpagina van Bar Chapel.