Skip to main content

Herinneringsplatform Aeterna

Willem Lannoye, Maité Van Loo en Willem Himpe, drie ondernemers uit het Gentse, hebben een nieuwe manier bedacht om je liefste herinneringen aan dierbaren te bewaren. Via hun digitale kluis verandert die stoffige herinneringsdoos in een levendige online tijdlijn, die je met je intieme kring kan delen. Om dit verhaal in de pers te krijgen ging Claudpress samen met de ondernemers op zoek naar een goede journalistieke invalshoek. We stuurden de persberichten uit en er kwam al snel reactie van heel wat journalisten.

Perspublicaties: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, De Gentenaar, VRT NWS online, Radio 2, Joe FM, MNM Radio, Nina Magazine, Bloovi.be

Als beginnende onderneming is het niet vanzelfsprekend om veel mensen te bereiken. We wisten dat we een goed product en verhaal hadden maar we vonden het moeilijk om de juiste mensen te bereiken. Gelukkig kon Francis ons helpen met het ontwikkelen van de boodschap en het aansturen van de juiste journalisten. Door met Claudpress samen te werken werd heel dit proces eenvoudig en hebben we makkelijk mediabelangstelling kunnen halen.

Willem Himpe & Willem Lannoye – Aeterna